Tidligere skandaleramte Ewii har valgt ny bestyrelse – og en ny formand.

Det blev Anders Skovdal, 32 år, der har siddet i EWIIs repræsentantskab i 4 år og i bestyrelsen lige så længe. Han betegner sig selv som firmaets mand. – Jeg er glad for og stolt over den tillidrepræsentantskabet har vist mig. Jeg går ydmygt til opgaven, og ser fremtil et stærkt og konstruktivt samarbejde med EWIIs bestyrelse og helerepræsentantskabet og med EWIIs direktion. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af EWII som et foregangsselskab i branchen, siger Anders Skovdal.

Anders Skovdal: – Opgaven de kommende år bliver at understøtte koncernens udvikling i pagt med den nyligt præsenterede koncernstrategi ”Én digitalt integreret multiforsyning. Vi har netop vedtageten visionær og stærk strategi for koncernen, og udmøntningen af strategien bliver det væsentlige fokus i de kommende år.

Det nye repræsentantskab og den nye bestyrelse tiltræder 1. januar 2019.