…et lille suk i sommervarmen… Nu har jeg i de sidste par måneder, siddet med i ansættelsesudvalget for at finde en ny kollega til den virksomhed som jeg er ansat i. Og i dag, næsten 4 måneder efter vi startede med at søge, sidder vi stadigvæk med en ubesat stilling som projektleder. Det er svært og forstå, når man selv synes, at man har verdens mest spændende job, i en branche som er i konstant udvikling og har en masse spændende opgaver, som vi kan tilbyde en nyansat projektleder.  Og når jeg så tænker på, hvilken frihed jeg selv har i mit job, til at løse mine arbejdsopgaver, hvilken muligheder der er for deltage i efteruddannelse, relevante kurser, erfa grupper osv, så kan jeg simpelthen ikke forstå at vi i forsyningsbranchen, ikke kan tiltrække en ny kollega… Nå, vi må på den igen, efter sommerferien…